torek, 10. september 2013

PARIS HILTON Handbags & Accessories (torbice in dodatki)

Paris Hilton biografija 


Paris Hilton je ena izmed najbolj prepoznavnih osebnosti na svetu znana po njenem glamurju, stilu in zabavanju. Je ena izmed najbolj fotografiranih oseb v moderni družbi in na vrhu medijske pozornosti. Paris Hilton je promotor mode in znana osebnost od Tokia do Londona in Dubaja ter globalna blagovna znamka. Kot obraz podjetja, Hilton ima namreč aktivno vlogo pri nadziranju razvoja izdelkov, projektiranja, trženja in promocije. Danes, podjetje Paris Hilton Entertainment upravlja obsežen portfelj Paris Hilton proizvodnih linij, nešteto priporočil po svetu in javnih nastopov.


Foto: PARIS HILTON Handbags and Accessories ©

Znamka 

Blagovna znamka Paris Hilton v svetu modnih izdelkov ponuja dostopen luksuz. Blagovna znamka Paris Hilton je znamka z visoko vsebnostjo mode, kakovostno izdelavo in je pozicionirana v srednji cenovni razred v svetu mode. Blagovna znamka Paris Hilton je osnovana na podlagi življenskega stila Paris Hilton in temelji na naslednjih vrednotah (feminine-ženskosti, fun-zabavi, glam-glamurju, sophisticated-prefinjenosti):


Foto: PARIS HILTON Handbags and Accessories ©

Prednosti znamke 

Paris Hilton modne linije so namenjene ženskam in so izdelane z visoko vsebnostjo mode, ki temelji na svetovnih modnih trendih. Dizajn blagovne znamke Paris Hilton je podoben blagovnim znamkam visokega cenovnega razreda. Pri posameznih kolekcijah sodelujejo tudi svetovno znani modni oblikovalci. Izdelki Paris Hilton so podprti s strani svetovno znane Paris Hilton in so v primerjavi z drugimi podobnimi izdelki cenovno ugodnejši. Paris Hilton večinoma nosi lastne linije izdelkov jin kombinira z ostalimi modnimi izdelki. Vsako leto Paris Hilton obišče ključne trge in sodeluje pri otvoritvi nakupovalnih centrov in Paris Hilton trgovin, kjer lahko njeni oboževalci dobijo avtograme in druge nagrade.


 

Foto: PARIS HILTON Handbags and Accessories ©


Uspešnost znamke Paris Hilton Handbags & Accessories 

Znamka je uspešna zaradi neposredne vpletenosti Paris Hilton. Pogosto nosi svoje modele torbic za vse vse vrste priložnosti. Uspešna je zaradi njenega aktivnega ustvarjalnega sodelovanja, promocije in procesa prodaje. Paris Hilton Handbags and Accessories je edinstvena blagovna znamka znane osebnosti, ki gradi uspeh na verodostojnosti in kredibilno modno znamko. Paris Hilton spodbuja rast svoje blagovne znamke skozi njene socialne medije, na modnih revijah in z medijskimi aktivnostmi ter svojo osebnostjo po celem svetu.


Foto: PARIS HILTON Handbags and Accessories ©

“Before the bags are made, I get samples of them and use them myself. After trying them out, I give the team my thoughts on the bags. I love all of the bags in the line and use them all the time!” 

Paris Hilton 

PARIS HILTON Handbags and Accessories Slovenija


Ni komentarjev:

Objavite komentar